Descoperire macabră în Gorj! O femeie a fost găsită moartă, îngropată în zăpadă

Descoperire macabră în Gorj! O femeie a fost găsită moartă, îngropată în zăpadă © Arhivă

Sfârșit cumplit pentru o femeie în Gorj. Aceasta a fost găsită fără suflare, îngropadă sub stratul gros de zăpadă.

Descoperirea terifiantă a avut loc în comuna Padeș, județul Gorj. Femeia a fost găsită de un localnic.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit după ce un localnic a anunțat că femeia în vârstă de 69 de ani plecase marți la cumpărături, însă nu a mai ajuns acasă, potrivit Mediafax.

Pentru a ajunge acasă, bătrâna avea de străbătut un drum lung, de peste cinci kilometri.

Din păcate, femeia nu a mai reușit să se întoarcă la locuința sa din cauza vremii. Bătrâna s-a oprit la jumătatea drumului, cauza fiind ninsoarea foarte abundentă. Astfel că, stratul de zăpadă care s-a depus în ultimele zile depășea un metru în zona în care a fost făcută descoperirea.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce  femeia a fost descoperită moartă sub zăpadă.

Un bărbat din Dâmbovița a fost găsit mort într-o pădure

Luna trecută, un bărbat a fost descoperit mort într-o pădure din Fieni, din judeţul Dâmboviţa. Acesta s-a stins din viață după ce a fost lovit mortal de un copac pe care l-ar fi tăiat chiar el, în mod ilegal.

Din primele efectuări efectuate de polițiști, bărbatul în vârstă de 39 de ani plecase de acasă cu o căruţă. Acesta era însoţit de ustensile speciale pentru a tăia lemne, conform reprezentanților Poliției Dâmbovița.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro