Descoperire macabră în Piatra Neamţ! Bărbat găsit mort într-un tomberon

Descoperire macabră în Piatra Neamţ! Bărbat găsit mort într-un tomberon © arhivă

Descoperire macabră în Piatra Neamţ. Un bărbat de 51 de ani a fost găsit fără suflare într-un tomberon din cartierul Precista. 

Sâmbătă dimineaţă, în cartierul Precista din Piatra Neamţ, trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit de un localnic într-un tomberon de la blocurile dintre piaţă şi şcoală. Localnicul a sunat imediat numărul unic de urgenţă 112 şi a sesizat oamenii legii. 

La faţa locului au intervenit poliţiştii criminalişti şi un echipaj de ambulanţă. S-a constatat decesul bărbatului şi, în urma examinării sumare, nu au fost găsite urme de violenţă pe cadavru. 

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 51 de ani a fost transportat la Medicină Legală în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul. Purtătorul de cuvând al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, a declarat, potrivit zch.ro, că în cauză a fost deschis dosar de ucidere din culpă. 

Bărbatul găsit mort era originar din Dumbrava Roşie şi, din cauza unor probleme conjugale, rămăsese fără casă şi dormea pe unde apuca. 

Piatra Neamţ. Bebeluş mort în tomberon

Tot în Piatra Neamţ, în luna octombrie a anului 2019, într-un tomberon de lângă blocuri a fost găsit trupul fără viaţă al unui non-născut. O persoană fără adăpost care căuta în gunoaie a făcut descoperirea în cartierul 1 Mai. 

Persoana în cauză a dat alama, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Pe corpul micuţului apăreau urme de violenţă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro