Descoperire șocantă în Iași. O femeie a fost găsită moartă, dezbrăcată și plină de sânge pe corp

Descoperire șocantă în Iași. O femeie a fost găsită moartă, dezbrăcată și plină de sânge pe corp © bzi

Descoperire șocantă în apropierea cartierului Dalas din Iași. O femeie a fost găsită moartă, dezbracată și plină de sânge pe un câmp. Polițiștii încearcă acum să afle cum a ajuns cadavrul în zona aceea. 

O femeie dezbrăcată și plină de sânge a fost găsită fără viață în apropierea cartierului Dalas din județul Iași. Corpul acesteia se afla pe un câmp lângă niște blocuri din zonă.

Cadavrul femeii a fost găsit de un ieșean care a sunat imediat la poliție. Apelul s-a făcut la ora 11:20, iar mai mulți polițiști și anchetatori au ajuns la locul incidentului în cel mai scurt timp. 

Din ultimele informații, corpul acesteia prezenta mai multe urme de violențe, însă nu se știe momentan care au fost circumstanțele pentru care s-a ajuns la un asemenea incident. Femeia era plină de sânge, mai ales în zona genitală. 

Identitatea femeii este necunoscută momentan, însă anchetatorii cred că aceasta are în jur de 45-50 de ani. Cadavrul a fost ridicat pentru autopsie, iar polițiștii fac cercetări la fața locului. 

Tot în Iași, un tânăr a încercat să-și pună capăt zilelor

Un tânăr de numai 22 de ani, tatăl unui bebeluș de câteva luni, a plecat de la petrecerea de Revelion și s-a îndreptat direct spre moarte. După o ceartă cu iubita lui, a decis să își pună capăt zilelor. Acesta a fost găsit la timp și salvat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro