Descoperire şocantă în Tulcea! Cadavrul unui bărbat a fost găsit întâmplător de cei care deszăpezeau zona

Descoperire şocantă în Tulcea! Cadavrul unui bărbat a fost găsit întâmplător de cei care deszăpezeau zona © Arhivă

Ninsoarea a adus probleme serioase pentru mii de români. Mai multe localităţi au fost afectate de vreme rea, fiind îngropaţi în nămeţi. În timp ce câţiva muncitori efectuau operaţiunile de deszăpezire, aceştia au fost şocaţi atunci când au dat peste cadavrul unui bărbat.

Descoperirea macabră a avut loc în localitatea Baia, judeţul Tulcea. Trupul neînsufleţit al bărbatului de 50 de ani a fost găsit ieri, de către muncitorii care se ocupau cu deszăpezirile. 

În momentul în care bărbatul hotărâse să plece de acasă era viscol. Omul nu a dat ascultare sfaturilor familiei care încercau să-l convingă să nu se aventureze pe o asemenea vremea. 
Rudele sale au încercat să-i dea de urmă după ceva timp după ce plecase de acasă, însă aceştia nu au primit niciun răspuns.

"Fratele lui îl căuta. Îl suna la telefon, i-a sunat telefonul până la ora 9. De la ora 9 s-a oprit telefonul. Şi norocul lui a fost că a trecut cu lama şi l-a scos afară", potrivit observator.tv.

Cadavrul unui bărbat din Timişoara a fost găsit în casă după doi ani

Înfiorător! Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit de poliţişti în propria locuinţă, abia după mai bine de doi ani de când acesta a murit.

Deşi vecinii au semnalat acest caz de mai multe ori, după ce nu l-au mai văzut pe bărbat de multă vreme, oamenii legii au efectuat verificările abia după ce omul a strâns mai multe datorii la întreţinere şi utilităţi şi a fost deconectat de la gaz şi după ce vecinii au reuşit să contacteze în cele din urmă o rudă care a sunat la Poliţie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro