Descoperire șocantă în Vaslui. Sac cu oase umane, găsit sub un pod peste râul Bârlad

Descoperire șocantă în Vaslui. Sac cu oase umane, găsit sub un pod peste râul Bârlad © antena1

Momente de coșmar pentru un bărbat din Vaslui. Acesta a descoperit un sac cu oase ce par de natură umană, chiar sub un pod ce traversa râul Bârlad. 

Poliția Vaslui a demaracat o amplă anchetă după ce un bărbat a descoperit, duminică, un sac cu mai multe oase, care păreau umane, chiar sub un pod care traversează râul Bârlad, în localitatea Grivița. 

Bărbatul se plimba împreună cu câinele lui în momentul în care animalul a descoperit rămășițele. Atunci imediat și-a alarmat stăpânii. 

Localnicul a anunțat imediat autoritățile, iar la fața s-a deplsat imediat un echipaj de poliție local, dar și mai mulți polițiști criminaliști pentru a efectua cercetări. 

"La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secţie 3 Poliţie rurală Bârlad, împreună cu poliţişti criminalişti, în vederea efectuării de cercetări. Oasele au fost ridicate şi sigilate în vederea efectuării unei expertize. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr, potrivit vremeanoua.ro 

Expertiza medicolo-legală va stabili cu exactitate stabilirea provenienției părinților osoase, dar și vechimea acestora. 

„Sotia mea mi-a zis cã sunt oase de om. Eu am ignorat-o si i-am zis cã sunt ale unui animal, pânã am dat de mandibulã si am zis cã nu seamãnã cu dintii unui animal”, a precizat bărbatul care a fost descoperirea șocantă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro