Descoperire șocantă la Mureș, într-un cimitir. Trupul unui bărbat, găsit dezgropat, cu urme de zgârieturi pe sicriu

Descoperire șocantă la Mureș, într-un cimitir. Trupul unui bărbat, găsit dezgropat, cu urme de zgârieturi pe sicriu © ardealnews.ro

Mai mulți localnici au făcut o descoperire șocantă, într-un cimitir din Golești, județul Mureș. Trupul unui bărbat a fost găsit în afara mormântului, lângă sicriul care era acoperit de zgârieturi.

Cel mai proababil, un urs a vandalizat momântul și a zgâriat sicriul, dar detaliile incidentului nu pot fi stabilite cu exactitate, din cauza faptul că s-a petrecut noaptea și nu erau oameni în zonă. Localnicii sunt revoltați, iar anchetatorii prezenți la fața locului au stabilit că cel mai probabil un urs ar fi dezgropat cadavrul din mormânt.

Mortul, găsit lângă sicriu

Organele competente efectuează în continuare cercetări la cimitir, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului.

Există mai multe zgârieturi, ce provin unui animal sălbatic de talie mare, atât în groapă, cât și pe sicriu, iar anchetatorii au mai stabilit că urmele de lopată din preajma mormântului provin din urmă cu o săptămână, când a avut loc înmormântarea, scrie ardealnews.ro.

Polițiștii efectuează, în continuare, cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului, dar și de ce nu a fost păzit cimitirul așa cum trebuia. 


facebook whatsapp twitter pinterest