Descoperire șocantă pe un câmp de la marginea Capitalei! Un bebeluș complet dezbrăcat a fost găsit abandonat. Polițiștii sunt în căutarea părinților

Descoperire șocantă pe un câmp de la marginea Capitalei! Un bebeluș complet dezbrăcat a fost găsit abandonat. Polițiștii sunt în căutarea părinților © arhiva

Polițiștii din Ilfov au intervenit în forță după ce au fost sesizați în legătură cu un bebeluș găsit abandonat pe un câmp. Copilul era complet dezbrăcat iar părinții nu sunt de găsit.

O femeie și-a abandonat bebelușul pe un câmp de la marginea Bucureștiului, în Popești-Leordeni, între localitatea Vidra și Dobreni. Și acum femeia este căutată de oamenii legii.

Copilul a fost găsit de către un bărbat din Pantelimon și cei doi fii ai săi, care veniseră pe câmp să adune iarbă pentru animale. Unul din băieții bărbatului a auzit scâncetul bebelușului și l-a alertat pe tatăl său, care a sunat imediat la Poliție. 

Bărbatul a acoperit bebelușul cu o haină până ce polițiștii au ajuns la fața locului.

A fost chemat și un echipaj SMURD care a preluat bebelușl și l-a transportat la Spitalul Universitar din Capitală. În prezent, starea copilului este stabilă.

Polițiștii efectuează cercetări și căutări în vederea găsirii părinților bebelușului abandonat. A fost deschis și un dosar penal de către Tribunalul Ilfov pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Persoanele care pot oferi detalii despre caz sunt rugați să contacteze autoritățile la numărul unic d eurgență 112.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro