Detalii cutremurătoare în cazul bătrânei din Vâlcea, bătută crunt de propria fiică! Femeia nu este la primul incident de acest gen

+2 click pentru
galerie

Detalii cutremurătoare în cazul bătrânei din Vâlcea, bătută crunt de propria fiică! Femeia nu este la primul incident de acest gen © captura video

Apar noi detalii șocante în cazul bătrânei de 84 de ani din Vâlcea, agresată de propria fiică, de 62 de ani. Mai mult, cea din urmă era chiar și asistent personal pentru mama ei, fiindu-i încredințată de către autorități.

Imaginile apărute în spațiul public ar fi fost filmate de Paște, anul acesta, însă localnicii spun că acest gen de incidente se întâmplau destul de des.

La acea vreme, femeia de 62 de ani era asistent personal. Ulterior, autoritățile din Crețeni au schimbat asistentul personal care are grijă de bătrână, chiar la domiciliul acesteia.

După apariția imaginilor, mai multe persoane au afirmat că agresiunile erau dese asupra bătrânei, existând chiar și mai multe sesizări la Poliție în acest sens, venite din partea localnicilor.

În urma unei plângeri de acest gen, reprezentanții Primăriei din Crețeni s-au prezentat la domiciliul celor două femei, unde au găsit-o pe bătrână lovită la nas. Întrebată ce s-a întâmplat, fiica acesteia a răspuns că a căzut pe scări. 

Când a fost făcută o altă sesizare, a intervenit și Poliția, mai ales că exista și filmarea care demonstra agresiunea. În imagini apare femeia de 84 de ani complet dezbrăcată și fiica acesteia care îi aplică mai multe lovituri în zona capului. În urma acestora, bătrâna se prăbușește pe jos, în noroi. A fost chemat un echipaj SMURD iar bătrâna de 84 de ani a fost transportată la spital, potrivit adevărul.ro.

Pentru fapta sa, fiica bătrânei s-a ales cu un ordin de protecție pentru o perioadă de trei luni, perioadă în care nu are voie să se apropie de cea care i-a dat viață la mai puțin de 10 metri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro