Detalii halucinante! Asistentul din Constanța confirmat cu coronavirus a fost plimbat timp de 3 zile între spitale

Detalii halucinante! Asistentul din Constanța confirmat cu coronavirus a fost plimbat timp de 3 zile între spitale © Foto simbol arhiva

Ies la iveală noi detalii în cazul celui de-al 39-lea pacient de coronavirus, asistentul șef al Spitalului Județean de Urgență din Constanța. Bărbatul a fost plimbat timp de 3 zile între două unități spitalicești, deși prezența simptome.

Anchetă epidemiologică arată că asistentul din Constanța, confirmat cu coronavirus, a fost plimbat timp de trei zile între Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean Constanța. 

Prefectul George Niculescu a declarat, conform constantadeazi.ro, că al 39-lea pacient confirmat cu coronavirus s-a prezentat pe 9 martie la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, acuzând stări de rău. Acolo, asistentului șef i s-a recomandat să facă o radiografie, iar apoi a fost trimis la domiciliu. 

Ziua următoare, pe 10 martie, bărbatul a mers la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța, în vederea efectuării radiografiei respective. După care, din nou, a plecat acasă. 

Pe 11 martie, acesta s-a dus la Spitalul de Boli Infecțioase cu rezultatul analizei radiografiei. După un consult, a primit recomandarea să facă un CT și a fost trimis acasă. Tot atunci, i s-a recoltat și proba pentru testul de coronavirus. Când s-a întors la UPU pentru CT, s-a dus la Spitalul de Boli Infecțioase și a fost internat. 

Nu a ieșit din țară, dar a făcut o excursie la Piatra Neamț

Bărbatul de 52 de ani din Constanţa a declarat că nu a avut contact cu o persoană infectată şi nici nu a călătorit în această perioadă, în afară țării. Însă, asistenul a fost într-o excursie la Piatră Neamț, la finele lunii februarie. 

Acolo, bărbatul şi fiica sa, au fost la o competiţie. În primele zile ale lunii martie a intrat în concediu medical pentru că, la întoarcerea din Piatra Neamț a început să se simtă rău.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro