Detalii halucinante! Dricurile stau la coadă la morga spitalului din Suceava

Detalii halucinante! Dricurile stau la coadă la morga spitalului din Suceava © obiectivdesuceava.ro

Suceava, orașul denumit „Lombardia României” după ce numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a explodat, se află în carantină totală. La morga spitalului, spune presa locală, dricurile stau la coadă. 

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat luni seara emiterea Ordonanței Militare numărul 6. Astfel, au intrat în carantină totală municipiul Suceava, dar și localitățile Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei.

Până în acest moment, în Suceava s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus din România.

Obiectivdesuceava.ro arată că dricurile stau la coadă la morga spitalului pentru a lua cadavrele. Imaginea este halucinantă! 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până miercuri, 1 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.460 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

„Dintre persoanele confirmate pozitiv, 252 au fost declarate vindecate și externate (84 la București, 56 la Timiș, 26 la Iași, 21 la Caraș-Severin, 12 la Constanța, 20 la Prahova, 8 la Dolj, 5 la Brașov, 8 la Cluj, 5 la Galați, 2 la Bihor, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, 1 Argeș)”.

86 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Oradea, Ialomița, Bihor și Mureș, au decedat.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 215 noi cazuri de îmbolnăvire.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro