Detalii noi în cazul crimei din Vaslui! Petrişor a fost omorât în pădure şi îngropat într-o râpă

Detalii noi în cazul crimei din Vaslui! Petrişor a fost omorât în pădure şi îngropat într-o râpă © Pixabay

Noi detalii ies la iveală în cazul băiatului de 14 ani din Vaslui! Petrişor a fost ucis fără milă în pădure şi îngropat într-o râpă! 

De necrezut ce s-a putut întâmpla în cazul băiatului de 14 ani din Vaslui. Cu toate că familia a sperat până în ultima clipă să-şi găsească fiul, vestea tragică că a fost omorât i-a distrus. 

Un bărbat de 39 de ani, tată a trei copii este criminalul care l-a ucis fără milă pe Petrişor, după ce copilul i-ar fi incendiat magazinul în urmă cu trei luni. Din dorinţa de a se răzbuna, bărbatul l-a omorât într-o pădure, mai apoi îngropându-l într-o râpă.

L-a lovit de 100 de ori cu o bâtă 

Scenele au fost povestite chiar de criminal, în faţa oamenilor legii, după ce a picat testul cu detectorul de minciuni. Judecătorii vor decide dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Alice Ruja, unul dintre procurorii criminalişti care se ocupă de caz, a transmis primul comunicat cu privire la tragedie. 

"Pe 23 februarie, victima s-a întalnit cu autorul şi i-a cerut să ii arate traseul parcurs în seara când a incendiat magazinul. A plecat cu victima care era cu bicicleta, însă mergea pe jos, pe langa bicicletă, şi au urmat traseul prin pădure", a declarat ea.

Criminalul l-a lovit de 100 de ori pe copil, cu o bâtă pe care a găsit-o în pădure. L-a lăsat acolo şi a plecat acasă, întorcându-se seara, când nimeni nu l-ar fi văzut. A luat cadavrul lui Petrişor şi l-a înfăşurat într-o pătură, după care l-a dus la marginea satului şi l-a aruncat într-o râpă adâncă de 40 de metri. 

"A luat o bâtă din padure şi i-a aplicat mai multe lovituri peste corp, ca o lecţie. El susţine că i-a aplicat cam 100 de lovituri. Apoi l-a lăsat acolo în padure, căzut si a plecat acasă. Asta s-a întâmplat în jurul prânzului", a completat procurorul criminalist. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro