Detalii neștiute din relația lui Cosmin Dan cu Valentina Nica! Mama fetei incendiate a povestit abia acum ce a făcut tânărul în trecut

+2 click pentru
galerie

Detalii neștiute din relația lui Cosmin Dan cu Valentina Nica! Mama fetei incendiate a povestit abia acum ce a făcut tânărul în trecut © Facebook

Au trecut mai bine de opt luni de când Valentina Nica a fost incendiată de Cosmin Dan în propriul ei apartament. Recent a avut loc primul termen al procesului, acolo unde un martor care a fost în apartament a povestit, pas cu pas, ce s-a întâmplat. 

Mama Valentinei Nica, doamna Milica, este în continuare sfâșiată de durere. Abia acum și-a făcut curaj și și-a găsit puterea să vorbească despre cum a decurs relația dintre fiica ei și Cosmin Dan. La un moment dat, cei doi s-au despărțit, iar fata s-a mutat la mama ei în Italia. Tânărul buzoian a mers după ea și a convins-o să se întoarcă acasă. 

"M-am certat de atâtea ori cu el, fiindcă o tot necăjea pe Valentina. La un moment dat, ea a rupt-o cu el și a venit la mine, în Italia. Cosmin a venit aici după ea și a convins-o să se împace cu el, după care s-au întors în țară", a spus mama Valentine Nica pentru reporterbuzoian.ro.

Cu o zi înainte ca Valentina Nica să fie ucisă, mama ei a vorbit mult cu ea. Tânăra îi povestise că doar cu o zi înainte Cosmin Dan și iubita lui de atunci au mers la ea la ușă și au bătut cu picioarele în ea. Fata credea că voiau să o bată. 

"Am vorbit cu Valentina toată ziua de vineri. Era cam supărată, fiindcă fuseseră Cosmin și Anisia la ea la ușă, îi bătuseră cu picioarele în ușă, probabil să o bată. Cosmin fusese joi seară la Valentina, iar Anisia aflase și a făcut un scandal monstru. Vineri am vorbit cu Valentina pe la 16:00. Fusese să-și cumpere o geacă; îi trimisesem eu bani. Apoi am mai vorbit pe seară, iar pe la miezul nopții, când am sunat-o, nu mi-a mai răspuns. Probabil că veniseră tinerii aceia la ea și începuseră petrecerea despre care se tot vorbește.

În timpul nopții știți ce s-a întâmplat. Puștiul de 15 ani a arătat în sala de judecată cum cei doi aduc benzina, iar unul dintre ei îi întinde lui Cosmin și bricheta. Fata mea a fost mai întâi bătută crunt, după care a fost stropită cu benzină și i s-a dat foc. Cred că asta a fost pe la 5:30-6:00. În acea dimineață am simțit că ceva e în neregulă. Nu a avut nimeni curajul să mă sune, mai ales că mă știau aici, în Italia, abia operată. Până la urmă, fratele meu și-a luat inima în dinți și m-a sunat. Din momentul acela nu mai știu nimic", a mai spus mama Valentinei Nica. 

Vă reamintim că Valentina Nica a fost incendiată în noaptea de 23 februarie. Cosmin Dan, fostul ei iubitul, aflat sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, a stropit-o cu benzină, apoi i-a dat foc. În fața instanței de judecată acesta a declarat că voia doar să o sperie, nu să o ucidă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro