Detalii şocante! Şi-a ucis iubita însărcinată în şapte luni cu o foarfecă. Ce sentinţă a primit românul

Crima Anglia © spynews

Ion Câmpeanu este românul de 44 de ani care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Andra Hiliţanu, 28 de ani, era însărcinată şi a fost omorâtă cu o foarfecă. Bărbatul a fost condamnat la 26 de ani de închisoare.

Andra Hiliţanu era însărcinată în şapte luni dar iubitul ei, Ion Câmpeanu, i-a luat viaţa tocmai pentru că nu îşi mai dorea alţi copii.

Bărbatul şă-a înjunghiat victima de mai multe ori în gât cu o foarfecă. Totul s-a petrecut în Marea Britanie unde cei doi locuiau. Declaraţiile făcute în timpul procesului au îngrozit autorităţile britanice.

În noaptea de 31 mai spre 1 iunie 2018, poliţia a ajuns în apartamentul din Brent (nord-vestul Londrei) unde au găsit-o pe Andra într-o baltă de sânge. Femeia fusese înjunghiată de patruzeci de ori.

Confrm observator.tv, cel care a anunţat autorităţile şi chiar a aşteptat cu calmitate, a fost chiar Ion Câmpineanu. Întrebat de ce şi-a ucis victima a răspuns că era drogat: "Sunt drogat. Aşa s-au aliniat planetele. Asta au vrut oamenii...doar unul dintre noi trebuie să trăiască".

Istoria celor doi era plină de abuzuri fizice, însă femeia suporta cu umilinţă bătaia soţului, cu speranţa că după venirea copilului el se va schimba.

Sentinţa lui Ion Câmpineanu a fost pe viaţă, el poate cere eliberarea condiţionată după cel puţin 26 de ani petrecuţi în spatele gratiilor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest