Tânărul mort în impactul cu autoturismul condus de Mario Iorgulescu se întorcea de la un priveghi! Părinţii lui au mai pierdut un copil

Tânărul mort în impactul cu autoturismul condus de Mario Iorgulescu se întorcea de la un priveghi! Părinţii lui au mai pierdut un copil © Facebook

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre tânărul de 24 de ani, mort în urma accidentului dintre autoturismul lui şi maşina condusă de Mario Iorgulescu. Acesta se întorcea de la un priveghi. În urmă cu câţiva ani, părinţii lui au mai pierdut un copil, o fetiţă de şase ani.

Unchiul tânărului mort a dezvăluit că acesta se întorcea acasă de la un priveghi. Se pregătea apoi să meargă la mama lui deoarece duminică a fost ziua ei. Din păcate, a murit pe loc în urma impactului de pe Şoseaua Chitilei. 

"Se întorcea de la un priveghi. În spate era familia. A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. Mario era conştient, era în picioare, vorbea ceva incoerent. Mario, la Elias, vorbea! Sper ca presa să prezinte corect situaţia, era conştient, vorbea, nu ştiu după aceea ce s-a întâmplat, dar şi la Elias l-am văzut pe picioarele lui. Părinţii sunt în stare de şoc, am avut nevoie de ambulanţă şi pentru tatăl nepotului meu, dar şi pentru mama, a cărei zi de naştere este azi.

Ei au mai pierdut o fetiţă, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ţinut pe tatăl lui la mine până dimineaţa, de frica mamei, să nu sufere un şoc. Până la urmă i-am spus şi i s-a făcut rău. Mario venea de la o partidă de poker unde băuse şi se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi şi urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei", a declarat unchiul tânărului, potrivit gandul.info. 

Tânărul în vârstă de 24 de ani avea doi copii: o fetiţă de şapte ani şi un băieţel de patru luni. "Bună ziua,  sunt mătuşa băiatului care a rămas ucis în accidentul de azi-noapte de pe şoseaua Chitilei. Băiatul nostru, tată a doi copii, o fetiţă de şapte ani şi un băieţel de patru luni, venea spre casă la cca. ora 2:30 ( două şi jumătate). De pe constrasens, Mario Iorgulescu, băiatul domnului Gino Iorgulescu, a intrat cu 240 km la oră pe contrasens şi a intrat în el. L-a omorât pe loc. A distrus o familie, ne-a distrus viaţa! Vă mulţumesc!", a spus mătuşa acestuia.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro