Detalii tulburătoare din clubul de la Caracal! Fetele, majoritatea minore, erau bătute şi sechestrate

Detalii tulburătoare din clubul de la Caracal! Fetele, majoritatea minore, erau bătute şi sechestrate © Facebook

Ies la iveală detalii şocante în cazul clubului din Caracal în care procurorii au descins în această săptămână. Fetele, majoritatea minore, erau folosite până la epuizare! Dacă încercau să plece, erau sechestrate şi bătute.

Mai multe fete, majoritatea din Moldova, printre care şi minore, lucrau la un club de noapte din Caracal. Fetele, dansatoare de striptease, erau forţate să se prostitueze şi dacă încercau să evadeze, erau bătute şi sechestrate. 

În urma percheziţiilor făcute de oamenii legii, au fost ridicate mai multe înregistrări video din separeuri, device-uri şi documente de la Primăria Caracal. De altfel, localul funcţiona într-un spaţiu al primăriei. 

Potrivit unor surse judiciare citate de stiripesurse.ro, în acest caz au fost reţinut patru suspecţi: două femei şi un bărbat din Caracal şi un tânăr din Merişani. O altă persoană a fost pusă sub control judiciar. 

La descinderi, procurorii DIICOT au găsit şapte fete, dintre care patru minore. "Angajatele" clubului erau forţate să înveţe dansul la bară, să facă pe clientele false şi când era vorba de relaţii intime, îi duceau pe domni în separeuri, pentru suma de 200 de lei.

Acolo, fetele minţeau că au fie 18, fie 19 ani. Dimineaţa, ele primeau suma de 200 de lei, un comision din consumaţie şi jumătate din banii obţinuţi în urma serviciilor sexuale. 

Reacţia primarului

„Noi când le-am închiriat au spus că vor să facă un bar şi un club, dar e treaba lor ce fac acolo. Acum câteva ore am aflat şi că patronii au cumpărat, la 50 de metri, şi un etaj unde funcţiona un hotel. Noi ne uităm doar ca documentele care vin să fie OK din punct de vedere juridic. (...) E un contract perfect legal“, a declarat primarul municipiului Caracal, Liviu Radu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro