Detalii ULUITOARE din viaţa fratelui lui Mirel Rădoi! Selecţionerul naţionalei de tineret l-a scos din închisoare şi i-a achitat datoriile acumulate la interlopi

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de tineret a României. © Hepta

Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Vecinii susţin că bărbatul se afla în pragul divorţului. Aceasta nu era singura problemă cu care ruda selecţionerului reprezentativei de tineret a României s-a confruntat în ultimii ani.

Despre Mihai Rădoi se ştie că mereu a fost un tip conflictual, care a avut probleme serioase cu legea. Conform unui articol publicat de „Adevărul” în 2009, acesta a fost închis în trei ţări pentru furt, după ce în tinereţe a umblat în comania unor personaje din lumea interlopă a Severinului.

Mihai s-a impus repede în bandele de cartier şi, profitând de fizicul impunător, a fost protagonistul mai multor bătăi care au avut loc în discoteci, pe străzi sau în baruri. Mai mult, graţie situaţiei financiare a celebrului său frate, acesta arunca cu sutele de euro prin baruri, la lăutari, şi juca rummy şi barbut pe sume uriaşe.

După ce rămânea fără banii pe care îi primea de la Mirel Rădoi, Mihai se împrumuta la bişniţari. Vizitele finului lui Gigi Becali la Turnu Severin erau un prilej de bucurie pentru interlopii din Mehedinţi, întrucât atunci când venea acasă, acesta trebuia să achite datoriile acumulate de ruda sa.

La un moment dat, Mihai a decis să plece din ţară. Prima oară, alături de câţiva amici, acesta a fost în Spania cu scopul de a fura haine şi de a le vinde apoi în România. Poliţia iberică l-a prins şi l-a închis pentru câteva luni.

După eliberare, acesta a plecat în Germania, tot la furat. Prins şi închis şi aici, Mihai a fost salvat de Mirel Rădoi, care le-a plătit bani grei avocaţilor care i-au scos fratele de la închisoare.

Mihai Rădoi nu s-a învăţat minte, iar în 2008, în Italia, a ajuns din nou în spatele gratiilor. Fratele său mai mare a intervenit şi i-a dat 50.000 de dolari ca să se cuminţească.

Citeşte şi: Veşti de la spitalul unde a fost dus fratele lui Mirel Rădoi, după ce s-a aruncat de la etaj! "E în stare critică"

Citeşte şi: EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce fratele lui Mirel Rădoi a încercat să se sinucidă!

Încet, încet, relaţia dintre cei doi fraţi s-a răcit. Mihai a continuat să comită ilegalităţi, iar în 2014 a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru trafic de ţigări.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro