VIDEO PAPARAZZI / Mirel Rădoi este cel mai norocos bărbat! Soţia sa şi-a etalat formele într-o benzinărie

+4 click pentru
galerie

Toate femeile sunt înnebunite după Mirel Rădoi, dar el are ochi doar pentru Viviana, soţia sa, iar acest lucru e de înţeles. Femeia i-a dăruit trei copii minunaţi şi arată absolut demenţial. Recent, aceasta şi-a etalat formele într-o benzinărie din Capitală.

Însoţită de o prietenă, nevasta selecţionerului reprezentativei de tineret a României a coborât din maşina sa de lux şi le-a dat setările peste cap bărbaţilor aflaţi în staţia de alimentare auto. Îmbrăcată complet în negru, cu o haină de blană şi cu pantaloni mulaţi pe picioare, Viviana Rădoi şi-a unduit trupul până în dreptul unei pompe.

Apoi, uşor aplecată, s-a chinuit un pic să deschidă rezervorul. După ce a reuşit acest lucru, soţia lui Mirel Rădoi a pus mâna pe furtun şi şi-a alimentat maşina cu carburant, neinteresată de privirile masculilor aflaţi în zonă.

De la benzinărie, Viviana Rădoi şi prietna sa au mers la o florărie amplasată în apropiere. După un sfert de oră, acestea au ieşit afară cu două decoruri superbe, semn că aveau de sărbătorit o persoană dragă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nici pe Bianca Drăguşanu nu a răsfăţat-o aşa! Tristan Tate, mai romantic ca oricând cu actuala sa iubită

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răzvan Raţ şi-a pus fiica în pericol! Gestul uluitor care îl putea costa scump pe fostul fotbalist

Viviana şi Mirel Rădoi şi-au unit destinele în 2001, atunci când a avut loc cununia religioasă, iar în 2009, fostul fotbalist şi-a dus partenera de viaţă la Starea Civilă. Atunci, în mare secret, finul lui Gigi Becali s-a învoit şi a plecat din cantonamentul echipei naţionale pentru a spune “Da” şi în faţa ofiţerului. Mirel şi Viviana Rădoi au împreună trei copii: două fete - Ingrid şi Katie Alisha – şi un băiat – Dennis.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest