VIDEO PAPARAZZI / Mirel Rădoi este cel mai norocos bărbat! Soţia sa şi-a etalat formele într-o benzinărie

+4 click pentru
galerie

Toate femeile sunt înnebunite după Mirel Rădoi, dar el are ochi doar pentru Viviana, soţia sa, iar acest lucru e de înţeles. Femeia i-a dăruit trei copii minunaţi şi arată absolut demenţial. Recent, aceasta şi-a etalat formele într-o benzinărie din Capitală.

Însoţită de o prietenă, nevasta selecţionerului reprezentativei de tineret a României a coborât din maşina sa de lux şi le-a dat setările peste cap bărbaţilor aflaţi în staţia de alimentare auto. Îmbrăcată complet în negru, cu o haină de blană şi cu pantaloni mulaţi pe picioare, Viviana Rădoi şi-a unduit trupul până în dreptul unei pompe.

Apoi, uşor aplecată, s-a chinuit un pic să deschidă rezervorul. După ce a reuşit acest lucru, soţia lui Mirel Rădoi a pus mâna pe furtun şi şi-a alimentat maşina cu carburant, neinteresată de privirile masculilor aflaţi în zonă.

De la benzinărie, Viviana Rădoi şi prietna sa au mers la o florărie amplasată în apropiere. După un sfert de oră, acestea au ieşit afară cu două decoruri superbe, semn că aveau de sărbătorit o persoană dragă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nici pe Bianca Drăguşanu nu a răsfăţat-o aşa! Tristan Tate, mai romantic ca oricând cu actuala sa iubită

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răzvan Raţ şi-a pus fiica în pericol! Gestul uluitor care îl putea costa scump pe fostul fotbalist

Viviana şi Mirel Rădoi şi-au unit destinele în 2001, atunci când a avut loc cununia religioasă, iar în 2009, fostul fotbalist şi-a dus partenera de viaţă la Starea Civilă. Atunci, în mare secret, finul lui Gigi Becali s-a învoit şi a plecat din cantonamentul echipei naţionale pentru a spune “Da” şi în faţa ofiţerului. Mirel şi Viviana Rădoi au împreună trei copii: două fete - Ingrid şi Katie Alisha – şi un băiat – Dennis.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro