VIDEO PAPARAZZI / E antrenor apreciat, dar şi tătic dedicat! Imagini senzaţionale cu Mirel Rădoi în rolul de părinte

+4 click pentru
galerie

Apreciat de o ţară întreagă, după ce a calificat echipa naţională de tineret a României la Campionatul European de anul viitor, Mirel Rădoi (37 de ani) este un familist convins. Căsătorit şi tată a trei copii, fostul mare fotbalist îşi petrece timpul liber în compania celor mai dragi fiinţe, iar răsfăţul nu lipseşte din program.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Mirel Rădoi într-un parc din Capitală, alături de fiicele sale, Ingrid şi Katie Alisha. După o plimbare de mai bine de 20 de minute, finul lui Gigi Becali şi-a dus prinţesele la locul de joacă. În drumul spre leagăne şi tobogane, selecţionerul reprezentativei U21 a României a avut parte de ghinion. Neatent, Mirel Rădoi a călcat în excremente de câine. Totuşi, bărbat descurcăreţ, acesta şi-a şters pantofii sport în zăpadă.

Apoi, precum un tătic dedicat, Mirel Rădoi şi-a lăsat fetele să se distreze la locul de joacă. Rând pe rând, Ingrid şi surioara ei s-au distrat în leagăne şi pe topogane. Evident, fostul mare fotbalist a stat tot timpul cu ochii pe comorile sale.

Joaca a durat aproximativ o oră, apoi Mirel Rădoi şi-a dus fiicele acasă. O casă nouă, amplasată într-o zonă de fiţe a Bucureştiului.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ioniţă de la Clejani a renunţat la Merţan-ul de 80.000 de euro! Acum conduce o maşină mai ieftină decât un telefon mobil

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când Petrişor Ruge lipseşte, doar alcoolul o linişteşte! Sandra Izbaşa - singură, tristă şi cu paharul în mână

În cariera sa de fotbalist, Mirel Rădoi a evoluat pentru Extensiv Craiova, FCSB, Al Hilal, Al Ain, Al Ahli şi Al Arabi. Pentru echipa naţională, acesta a bifat 67 de meciuri şi a marcat două goluri.

Ca antrenor, Mirel Rădoi a activat până acum la FCSB şi la echipa naţională de tineret. El a fost desemnat „antrenorul anului în România”.

Pe plan personal, Mirel Rădoi ste căsătorit cu Viviana. Cei doi şi-au unit destinele în 2001, atunci când a avut loc cununia religioasă, iar în 2009, fostul fotbalist şi-a dus partenera de viaţă la Starea Civilă. Atunci, în mare secret, finul lui Gigi Becali s-a învoit şi a plecat din cantonamentul echipei naţionale pentru a spune “Da” şi în faţa ofiţerului. Mirel şi Viviana Rădoi au împreună trei copii: două fete - Ingrid şi Katie Alisha – şi un băiat – Dennis.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest