VIDEO PAPARAZZI / Când Petrişor Ruge lipseşte, doar alcoolul o linişteşte! Sandra Izbaşa - singură, tristă şi cu paharul în mână

+4 click pentru
galerie

Sandra Izbaşa nu încetează să ne uimească! După ce s-a certat şi s-a împăcat de nenunmărate ori cu Petrişor Ruge, fosta mare campioană ne-a demonstrat, recent, cât de greu îi este atunci când dansatorul Andreei Bălan nu e lângă ea.

Târgul de Crăciun din Capitală a stârnit interesul oamenilor obişnuiţi, dar şi al vedetelor. Cu mic, cu mare, persoane simple sau cunoscute au luat cu asalt centrul Bucureştiului. Sandra Izbaşa nu a făcut excepţie!

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe fosta gimnastă la Târgul de Crăciun. Singură şi posomorâtă, blondina şi-a ocupat timpul cu un pahar de vin fiert şi cu o conversaţie telefonică.

Dar unde era Petrişor Ruge? Să se fi produs o nouă ruptură între cei doi amorezi? Nicidecum! În timp ce Sandra Izbaşa făcea faţă frigului de afară cu ajutorul vinului fiert, iubitul acesteia se pregătea să facă show pe scena pe care urma să cânte Andreea Bălan. Nerăbdătoare să-şi vadă iubitul la lucru, în timp ce sorbea cu poftă din paharul pe care îl ţinea în mână, fosta gimnastă s-a uitat spre scenă de mai multe ori.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Au apucat-o poftele pe Daniela Crudu! În ce a dat iama vedeta şi cui i s-a confesat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / La Palatul Victoria e consilier, dar ifosele nu sunt pentru el! Cum a ieşit Gică Popescu dintr-o încurcătură

Sandra Izbaşa (28 de ani) s-a născut la 18 iunie 1990, în Bucureşti. Ea a început gimnastica la vârsta de patru ani. În cariera sa, fosta mare sportivă a cucerit 27 de medalii la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale şi la Jocurile Olimpice, 13 dintre acestea au fost de aur.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro