Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, surprinși în momente intime! Cum se joacă cei doi amorezi când cred că nu îi vede nimeni / Video paparazzi

+6 click pentru
galerie

Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge au trceut prin momente grele în vara anului trecut, atunci când au decis să pună punct relaţiei pe care o aveau de doi ani. Totuşi, după doar câteva luni, ei au revenit la sentimente mai bune, iar acum sunt mai fericiţi ca oricând. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

În urmă cu câteva zile, fosta mare gimnastă şi dansatorul Andreei Bălan au mers într-un mall din Capitală şi au servit cina într-un restaurant de fiţe. După ce au terminat de mâncat, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge au stat la taclale. În repetate rânduri, cei doi au zâmbit larg, semn că totul merge perfect între ei. Ba mai mult, Izbaşa şi Ruge au fost protagoniştii unui moment comic.

La un moment dat, fosta mare sportivă şi-a scos rujul din geantă şi, după ce şi-a dat cu el pe buze, i l-a înmânat iubitului ei. Fără să stea pe gânduri, Petrişor a imitat-o pe blondină, spre amuzamentul acesteia.

Cum după o masă copioasă merge o ţigară, cei doi amorezi s-au deplasat în parcarea centrului comericial şi au fumat. Fericit să o iabă alături pe iubita sa, Petrişor nu şi-a mai stăpânit sentimentele şi a sărutat-o pe Sandra Izbaşa.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cel mai puternic om din România a fost pus cu botul pe labe! Cine e persoana în faţa căreia Radu Valahu nu mişcă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Apariţie înfiorătoare a unuia dintre cei mai puternici oameni din fotbalul românesc! A ieşit în oraş bandajat la ochi

Sandra Izbaşa (27 de ani) s-a născut la 18 iunie 1990, în Bucureşti. Ea a început gimnastica la vârsta de patru ani. În cariera sa, fosta mare sportivă a cucerit 27 de medalii la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale şi la Jocurile Olimpice, 13 dintre acestea au fost de aur.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro