VIDEO PAPARAZZI / Cel mai puternic om din România a fost pus cu botul pe labe! Cine e persoana în faţa căreia Radu Valahu nu mişcă

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Chiar şi cei mai duri bărbaţi au slăbiciunile lor. Aşa stau lucrurile şi cazul lui Radu Valahu. Cunoscut drept cel mai puternic român, multiplul campion la skandenberg a fost îmblânzit. O femeie este cea care a reuşit să-l „dreseze” pe fiorosul bărbat.

Atunci când vine vorba despre Roxana Avram, soţia sa, Radu Valahu nu mişcă în front. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

În urmă cu câteva zile, Radu şi Roxana şi-au făcut apariţia într-un mall din Capitală. Însoţiţi de un prieten apropiat, aceştia s-au relazat la o cafenea amplasată în centrul comercial. În timp ce partenera sa a vorbit mai tot timpul, Valahu abia a scos câteva vorbe. E semn clar! În ciuda renumelui său, sportivul îşi respectă marea iubire.

Dragoste la prima vedere

Roxana și Radu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de trei trei ani, pe vremea când ea era prezentatoare de televiziune și a fost chemată de acasă pentru că în platou se afla un invitat important:Radu Valahu. Bruneta a declarat că fost dragoste la prima vedere și că sportivul a fost bărbatul la care a visat mereu.

”Când eram mică îi spuneam tatălui meu că vreau să-mi cumpere un bărbat ca Piedone. Culmea, în imaginația mea, acel Piedone avea chipul lui Radu. Când l-am cunoscut îmi venea să-i dau două plame și să-i spun: <<De când te aștept și tu nu mai veneai!>>”, a mărturisit, în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei” de la Antena 1, Roxana Avram.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta le întrece pe toate! Cum a reuşit Horia Brenciu să-şi supere soţia din neatenţie!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Oana Roman e cea mai tare din parcare! Vedeta l-a pus la punct pe un bărbat care a râvnit la banii ei

Culmea, ea a fost cea care a făcut primul pas. Roxana i-a cerut lui Radu numărul de telefon și de atunci au fost de nedespărțit. După numai un an, cei doi s-au căsătorit civil.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro