VIDEO PAPARAZZI / Asta le întrece pe toate! Cum a reuşit Horia Brenciu să-şi supere soţia din neatenţie!

+7 click pentru
galerie

Horia Brenciu este, fără îndoială, unul dintre cei mai populari, dar şi mai apreciaţi artişti din industria muzicală românească. Persoană jovială, cântăreţul lasă impresia că este tot timpul într-o cursă contra-cronometru. Din cauza faptului că este agitat mai mereu, vedeta le mai şi comite din când în când.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Horia a mers la studioul de înregistrăti pe care îl deţine în Capitală. Odată ajuns la faţa locului, artistul a fost întâmpinat de un amic. Cu telefonul mobil la ureche, Brenciu a coborât dn maşina sa şi l-a salutat pe bărbat. Apoi, cei doi au intrat în clădirea în care cântăreţul îşi desfăşoară activitatea.

După câteva zeci de minute, în zonă şi-a făcut apariţia şi Alice Dumitrescu, soţia celebrului cântăreţ. După ce şi-a parcat maşina, femeia s-a îndreptat spre studioul de înregistrări al bărbatului său, însă, când a vrut să intre în clădire a avut parte de surpriză neplăcută. Uşa era închisă!

Imediat, Alice Dumitrescu a pus mâna pe telefonul mobil şi şi-a sunat soţul. Chiar şi aşa, nevasta lui Horia Brenciu a trebuit să aştepte câteva minute până când un trimis al bărbatului său a venit să-i deschidă uşa.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva vezi numai la Hollywood! Mama Andrei e răsfăţată mai ceva ca un preşedinte de ţară!

Citeşte şi: Lumea i-a plâns de milă degeaba! Iată cu ce se ocupă „prinţul” Cristea după ce s-a spus că a ajuns la sapă de lemn / VIDEO PAPARAZZI

Horia Brenciu (45 de ani) şi Alice Dumitrescu (49 de ani) s-au căsătorit în urmă cu doar trei ani. Femeia lucrează în televiziune, producător. Horia şi Alice au o relație din 1995 şi au trecut prin toate etapele: au fost prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, într-un final, au ajuns în faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro