Detaliul halucinant observat la chipul lui Gheorghe Dincă, după 6 luni petrecute în arest / FOTO

+4 click pentru
galerie

Detaliul halucinant observat la chipul lui Gheorghe Dincă, după 6 luni petrecute în arest / FOTO © Hepta

Gheorghe Dincă a ajuns din nou la DIICOT vineri dimineaţă, după ce şi-a schimbat declaraţia în cazul Luizei Melencu. "Monstrul din Caracal" arată complet diferit şi un detaliu de pe chipul său a atras atenţia tuturor celor care l-au văzut.

Dacă în ultima perioadă Gheorghe Dincă a fost ferit de camere şi de ochii curioşilor, vedem că vineri, 10 ianuarie, ajuns din nou la sediul DIICOT, nici el n-a mai încercat să-şi acopere chipul complet ca altă dată şi nici mascaţii de lângă el parcă nu au avut aceeaşi atitudine.

Cum s-a afişat Gheorghe Dincă vineri, la DIICOT

Gheorghe Dincă s-a afişat în faţa procurorilor îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare închisă, o cămaşă în pătrăţele, un hanorac albastru cu negru deasupra şi o şapcă, peste care şi-a pus gluga. 

Ei bine, în cele şase luni petrecute după gratii, Gheorghe Dincă a slăbit vizibil! Asta nu e tot! După cum putem observa în imagini, principalul suspect în cazul Caracal şi-a lăsat şi barbă. 

Tot vineri, la sediul DIICOT a ajuns şi mama Alexandrei Măceşanu. Femeia a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea cu jurnaliştii şi a mărturisit că toată familia are speranţă în ceea ce o priveşte pe Alexandra Măceşanu. 

„Am venit să studiez dosarul. Speranțele sunt foarte mari. Trăim și credem în continuare că fata este în viață. Nu știu ce să spun. Au fost plantate (n.r. oase) ca să nu o găsesc pe Alexandra. Asta stăteam și ascultam aseară. Am și zis. Nu cred că a fost Dincă atunci când a zis fata. A fost altcineva”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro