Dezvăluirile unui comisar-șef! Cum a fost ucisă avocata Elodia Ghinescu de soțul ei, Cristian Cioacă

Dezvăluirile unui comisar-șef! Cum a fost ucisă avocata Elodia Ghinescu de soțul ei, Cristian Cioacă © arhivă

Deși cazul Elodiei Ghinescu a fost intens mediatizat pe o perioadă de câțiva ani, multe detalii din anchetă au ajuns în spațiul public abia după concluzii. Când procesul era pe rol însă, înainte ca polițistul Cristian Cioacă să fie condamnat la închisoare pentru crimă, comisarul șef Vasile Viorel, care s-a ocupat de caz, a oferit câteva dezvăluiri uluitoare. 

Comisarul șef Vasile Viorel, cel care a lucrat la aflarea adevărului în dosarul Elodia, a oferit câteva informații în spațiul public încă în timp ce procesul era pe rol, adică înainte ca polițistul Cristian Cioacă, soțul avocatei, sa fie condamnat la inchisoare pentru crimă.

Cum a fost omorâtă, de fapt, avocata Elodia Ghinescu

Vasile Viorel a explicat că polițistul Cristian Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariției avocatei în special din cauza faptului că au fost descoperite urme de sânge sub parchet, iar Cioacă a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi indiciile incrimatorii. 

Pornind de la probele de sânge, criminaliștii s-au arătat convinși de faptul că moartea a survenit în urma unei leziuni puternice. Coordonatorul anchetatorilor a dezvăluit că, cel mai probabil, Cristian Cioacă a folosit tocul pistolului din dotare. 

„Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului. Nu pistolul că armă de foc, ci că obiect vulnerant”, dezvăluia Vasile Viorel.

Comisarul-șef susținea că Cioacă a omorât-o spontan pe Elodia și nu a fost vorba sub nicio formă de crimă cu premeditare, după ce ar fi existat o incăierare între cei doi. 

Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, spunea comisarul șef Vasile Viorel în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro