Scandal în cazul Caracal! DIICOT cere sancționarea avocatei familiei Melencu

Scandal în cazul Caracal! DIICOT cere sancționarea avocatei familiei Melencu © captură video

Izbucnește un nou scandal în cazul Caracal! Noul avocat al familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșanu, este acuzată că a mințit spunând că nu există toate probele în dosarul privind dispariția fetei. 

DIICOT cere sancționarea avocatei Carmen Obârșanu, mai ales că ar fi refuzat să pună la dispoziția lor contractul încheiat cu familia Luizei Melencu. La rândul ei, Carmen Obârșanu susține că legea nu o obligă să arate contractul. 

"Numai o parte din actele întocmite până la 1 august au fost în acele dosare. Multe aspecte pe care le-am văzut în presă nu le-am văzut în dosare. Femeia în roşu, de exemplu, nu apare în dosar. Nu este fotografia ei acolo", spunea avocata despre probele care ar lipsi din dosarul cazului Caracal, în ceea ce privește dispariția Luizei Melencu. 

După ce DIICOT a cerut sancționarea ei avocata a vorbit și susține că nu este așa. 

Carmen Obârșanu se apără și neagă orice acuzație. ”Polițistul a încheiat un proces-verbal cu lucruri neadevărate, le înmânează conducerii DIICOT și vineri când am ajuns să studiez dosarul nu mi s-a spus nimic, dar s-a depus adresă către barou. Nu este adevărat ceea ce se debitează în procesul-verbal”, spune avocata familiei Melencu. 

Conform Antena 3, avocata Carmen Obârșanu a primit acces la șapte din cele 15 olume din dosarul cazului Caracal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro