Erorile din ancheta în cazul Caracal. Ce probe importante din dosar s-au pierdut

Erorile din ancheta în cazul Caracal. Ce probe importante din dosar s-au pierdut © arhivă

Tot mai multe informaţii şocante în ancheta din cazul Caracal! După ce s-au găsit alte oseminte lângă casa lui Gheorghe Dincă, aflăm că spusele lui Tonel Pop sunt susţinute şi de Carmen Obârşanu, de asemenea reprezentat legal al familiei Melencu. După ce a studiat imaginile şi probeleme din dosar, avocata a ajuns la concluzia că s-au pierdut mai multe probe esenţiale!

Încă de la începutul anchetei în cazul Caracal, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a susţinut că oamenii legii au făcut mai multe greşeli. Printre acestea, şi faptul că procurorii nu au ridicat filmarea de pe camera de supraveghere care a surprins momentul în care Luiza Melencu urcă la ocazie în autoturismul lui Gheorghe Dincă.

După ce Luiza Melencu a trecut pe lângă "femeia în roşu", imaginile prezentate şi opiniei publice, tânăra ar mai fi fost surprinsă de alte două camere montate în intersecţie, chiar în momentul în care a fost luată de Gheorghe Dincă. 

Tonel Pop a spus că aceste imagini nu se găsesc la dosar şi, de fapt, nici nu au fost cerute de procurorii DIICOT.

Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu, este sigură că "numai o parte din actele întocmite până la 1 august au fost în acele dosare".

Conform spuselor acesteia, multe alte probe prezentate în presă nu apar la dosar, probe care ar fi putut să ducă ancheta în cazul Caracal, poate, într-o altă direcţie: "Multe aspecte pe care le-am văzut în presă nu le-am văzut în dosare. Femeia în roşu, de exemplu, nu apare în dosar. Nu este fotografia ei acolo", a mai spus Carmen Obârşanu.

În schimb, "apare o fotografie cu trei maşini, apare a doua declaraţie a lui Dincă, nişte declaraţii contradictorii ale familiei lui Dincă, nişte aspecte care îmi dau senzaţia că toată afacerea se cunoştea dinainte", a declarat avocata familiei Luizei la România TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro