DIICOT nu s-a oprit la bunicul Luizei! Teodora Măceşanu, mama Alexandrei, a avut telefonul ascultat pe perioada anchetei

DIICOT nu s-a oprit la bunicul Luizei! Teodora Măceşanu, mama Alexandrei, a avut telefonul ascultat pe perioada anchetei © arhivă

Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră! După ce s-a aflat că DIICOT l-a supravegheat pe bunicul Luizei Melencu cu microfoane în casă, ies la iveală informaţii şocante! Teodora Măceşanu, mama Alexandrei, a fost şi ea interceptată de DIICOT: femeia a avut telefonul ascultat pe perioada anchetei.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat pe reţelele de socializare că Teodora, mama Alexandrei, a avut telefonul ascultat pe perioada anchetei. Unchiul Alexandrei Măceşanu compară acest lucru cu obiceiurile din... stalinism şi se întreabă dacă alte personaje cheie, pe care el le-a acuzat în nenumărate rânduri, au fost ascultate la fel ca familiile victimelor.

"Şi voi veni cu alte probe ale STALINISMULUI în perioada imediat următoare‼ Oare pe Daniel Dincă l-au interceptat❓ Dar pe Daniela Dincă❓ Dar pe Rosianu, Pistol, cuscrul lui Dinca, Arete, Diosteanu, Defta, Radoi, Oaca, Dan Dumitrescu, procurorul Popescu, Alexe şi câţi alţii⁉️", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Ulterior, Alexandru Cumpănaşu a continuat cu dezvăluirile! Din punctul său de vedere, DIICOT a pus microfoane în casa bunicului pentru că "îl bănuiau că şi-a traficat nepoata". În cazul Teodorei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu precizează că DIICOT i-a ascultat telefonul pentru "a vedea ce face, crezând că a vândut-o".

"Măi nebunilor şi demenţilor ce sunteţi! Aţi pus microfoane la bunic acasă pentru că îl bănuiaţi că şi-a traficat nepoata?! Aţi interceptat-o pe Teodora pentru a vedea ce face, crezând că a vândut-o?!", a mai scris unchiul Alexandrei.

Vă reamintim că, pe 15 ianuarie 2020, bunicului Luizei, Stelian Iordache, i s-a adus la cunoştinţă de către procurorii DIICOT că a fost supravegheat non-stop în dosarul Caracal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro