Cine este omul lui Dincă? Bunicul Luizei îl demască! "Eu cred că este Bebe Strungarul"

Cine este omul lui Dincă? Bunicul Luizei îl demască! "Eu cred că este Bebe Strungarul" © Captura Acces Direct

Informaţii şocante despre familia monstrului din Caracal! Bunicul Luizei l-a demascat pe omul cheie din scandalul Caracal! Bătrânul a stat față în față cu omul care l-ar fi sunat să-i spună că Luiza a plecat peste hotare, la Acces Direct. 

"Am fost sunat de două ori, prima oară chiar în a doua zi în care a dispărut. Era o voce de bărbat la 50-60 de ani în care la 8:30 mi-a zis copiii au ajuns cu bine în Elveția. Primul mesaj de la 8:30 m-a întrebat dacă sunt bunicul Mihaelei. Eu nu i-a zis niciodată Mihaela, m-am mirat. Nu știu dacă avea respectivul actul de identitate, dar ea îl avea la ea, fusese la bancomat. Prima voce era a unui bărbat mai tânăr, iar a doua era a unui om mai în vârstă.", a declarat Stelian Iordache, la Acces Direct.  

Bunicul Luizei a ascultat, în direct, un interviu cu Bebe Strungarul, cel despre care s-a spus că este unul dintre complicii lui Gheorghe Dincă, în cazul răpirii Luizei. Despre acest bărbat se știe că este socrul unui polițist din Caracal, dar și cel care îl ajuta pe Dincă la atelierul auto. 

"Eu cred că este această voce, după câte am înțeles, este unul Bebe Strungarul. Autoritățile știu despre asta, e driguit de miliție, știu tot ei.", a mai spus bunicul Luizei. 

Criminalul din Caracal, supus unei analize psihocomportamentale

La o lună de când a izbucnit scandalul Caracal, Gheorghe Dincă a oferit informaţii destul de puţine cu privire la dispariţiile Alexandrei şi Luizei, mai mult amăgindu-i pe anchetatori. Acum, aceştia vor să-l supună pe Gheorghe Dincă unei analize psihocomportamentale pentru a constata dacă cele spuse de el până acum sunt sau nu adevărate.

În plus, oamenii legii vor să ştie dacă într-adevăr, acesta le-a omorât pe cele două fete, Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, şi dacă a avut sau nu discernământ. Rezultatele analizei psihocomportamentale ar urma să fie făcute publice de către anchetatori.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro