Diplomat de la Ambasada României în Luxemburg, confirmat cu coronavirus

Diplomat de la Ambasada României în Luxemburg, confirmat cu coronavirus © Foto simbol arhivă

Ministerul Afacerilor Externe a informat, joi seară, că un diplomat care își desfășoară activitatea în cadrul Ambasadei României în Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. 

Joi seară, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că un diplomat de la Ambasada României în Luxemburg a fost confirmat cu virusul Covid-19

Acesta a prezentat unele simptome ușoare, care au dispărut. Starea sa actuală este bună. 

„În prezent se simte bine”, a precizat MAE.

Ministerul Afacerilor Externe a mai anunțat că, în acest caz, au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și familiile acestora.

„MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Marele Ducat al Luxemburgului va fi suspendată temporar, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare”, se mai arată în comunicatul de presă.

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 25 au fost declarate vindecate și externate: 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași.

În carantină instituționalizată se află 3.822 de persoane. Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro