Directorul INML, noi detalii despre testele ADN, în cazul crimelor de la Caracal

Directorul INML, noi detalii despre testele ADN, în cazul crimelor de la Caracal © Arhiva

George Curcă, directorul INML, a făcut noi precizări cu privire la analizele ADN în cazul oaselor descoperite în casa și curtea lui Gheorghe Dincă.

Inițial, a apărut în spațiul public informația potrivit căreia reprezentanții Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici" ar fi decis să oprească efectuarea testelor, însă directorul instituției a venit acum cu precizări de ultim-moment în cazul crimelor de la Caracal.

"INML nu e întrerupt expertizele. Reeșantionare, în cazul de la pădure, înseamnă alegerea altor fragmente osoase. Tot timpul au continut alte analize antropologice și examinări medicolegale care vor continua și săptămâna aceasta.

Urmează din fragmentele reeșantionate, adică cele care nu au fost expertizate, o nouă determinare ADN", a declarat Prof.Dr. Cristian George Curcă, conform Antena 3.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că „ducea femei la muncă”, în Italia

Potrivit informaţiilor obţinute pe surse de România TV, când percheziţiile erau în toi la locuinţa sa, Gheorghe Dincă ar fi stat de vorbă cu anchetatorii şi, însoţit de un psiholog, ar fi spus că nu este implicat într-o reţea de trafic de persoane. 

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că, în trecut, a dus mai mulţi muncitori în Italia, contra unei sume de bani: 500 de euro! Acolo, cunoştinţele lui Dincă le găseau muncitorilor locuri de muncă, moment în care inculpatul îşi primea partea de bani.


facebook whatsapp twitter pinterest