Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut din nou scandal la percheziţii! Ce l-a supărat de data aceasta

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut din nou scandal la percheziţii! Ce l-a supărat de data aceasta © spynews.ro

Percheziţiile continuă şi în această săptămână la casa lui Gheorghe Dincă. Prezent şi el alături de anchetatori, "criminalul din Caracal" ar fi făcut o altă criză de nervi, la o zi după ce s-a arătat nemulţumit de faptul că primeşte apă de la robinet. De data aceasta, altceva l-a scos din minţi pe Gheorghe Dincă!

Luni, anchetatorii continuă percheziţiile la casa groazei. Timp de mai bine de opt ore, oamenii legii au făcut cercetări în partea din faţă a curţii lui Gheorghe Dincă şi au găsit sute de cărămizi pe care acesta le depozita în spatele unei anexe. În curând, această zonă va fi scanată, fiind ultima rămasă. Inculpatul asistă la toate percheziţiile şi are o atitudine extrem de schimbătoare.

Gheorghe Dincă are zile şi zile! Dacă la începutul săptămânii trecute a făcut glume şi a comunicat cu anchetatorii, duminică a făcut o criză de nervi pentru că primeşte apă de la robinet care se încălzeşte foarte repede, ar fi spus el. Mai mult, luni, în timpul percheziţiilor, Gheorghe Dincă s-ar fi enervat la culme pe anchetatori din cauza faptului că i-au tăiat pomii din livadă, transmite România TV. 

23 de locuri suspecte, descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă

Luni dimineaţă, la percheziţii, oamenii legii au descoperit 23 de locuri suspecte în curtea lui Gheorghe Dincă. Aceste locuri vor fi analizate în curând şi, în urma rezultatelor se va decide dacă gropile betonate vor fi sparte sau nu. De asemenea, săptămâna aceasta, anchetatorii vor stabili dacă este necesar ca locuinţa lui Gheorghe Dincă să fie dărâmată cărămidă cu cărămidă pentru noi probe. 

Mesajul alarmant al Mariei Ghiorghiu despre cazul din Caracal

Maria Ghiorghiu a făcut o mărturisire incredibilă! Celebra clarvăzătoare a scris pe blogul personal că sub casa lui Gheorghe Dincă au fost îngropate două cadavre. Însă, nu ar fi vorba despre Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, Maria Ghiorghiu fiind sigură că cele două fete trăiesc. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro