Mesajul alarmant al Mariei Ghiorghiu despre cazul din Caracal. "Două cadavre au fost îngropate sub locuinţă"

Mesajul alarmant al Mariei Ghiorghiu despre cazul din Caracal. "Două cadavre au fost îngropate sub locuinţă" © Foto: Facebook

Maria Ghiorghiu a făcut un apel cu privire la ceea ce ar putea să se întâmple în casa lui Gheorghe Dincă. De fapt, sub casa acestuia, pentru că celebra clarvăzătoare spune că bărbatul ar fi îngropat două cadavre sub locuinţa sa.

Maria Ghiorghiu crede că Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu sunt în viaţă

Chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete şi le-a şi indicat oamenilor legii locurile în care, spune el, le-a îngropat rămăşiţele după ce le-a incendiat, acum, Maria Ghiorghiu face o nouă mărturisire uimitoare. Aceasta a scris pe blogul ei că sub casa lui Gheorghe Dincă au fost îngropate două cadavre, astfel că vorbim de două crime. De asemenea, Maria Ghiorghiu este de părere că Alexandra şi Luiza sunt în viaţă.

''În această dimineață, m-a trezit un glas care spune ceva îngrozitor. Glasul spunea așa: "Alegeţi aici, să căutați cele două crime. Aici sunt cele două crime, sunt sub locuință, în pământ". Dragii mei, iată că vom auzi de două crime din păcate, a căror cadavre au fost îngropate sub o locuință, în pământ”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă

În plus, mesajul de această dată nu este singurul pe care clarvăzătoarea l-a făcut public. Zilele trecut, aceasta a încercat să tragă un semnal de alarmă prin care să-i facă atenţi pe oamenii legii, pentru a-l supraveghea aşa cum trebuie pe Gheorghe Dincă. Maria Ghiorghiu spune că criminalul din Caracal ar putea să moară, iar în acest fel crimele pe care le-a comis vor risca să rămână doar un mister.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro