Gheorghe Dincă, scandal în arest! "Criminalul din Caracal" este supărat că bea apă de la robinet

Gheorghe Dincă, scandal în arest! "Criminalul din Caracal" este supărat că bea apă de la robinet © arhivă

Gheorghe Dincă este foc şi pară pe poliţiştii de la IPJ Olt! Se pare că inculpatul, nemulţumit că primeşte apă de la robinet care, ar fi spus el, se încălzeşte până ajunge în celulă, a făcut scandal după gratii.

În urmă cu puţin timp, în arest, Gheorghe Dincă ar fi făcut adevărate crize de nervi! Supărat că primeşte apă de la robinet şi că nu are acces nici la televizor, "criminalul din Caracal" şi-ar fi ieşit din minţi şi nu ar fi ezitat să arate acest lucru. 

Cât se află în arest la IPJ Olt, conform RTV, Gheorghe Dincă nu are acces la o sursă de apă potabilă şi nici la televizor. Astfel, stă la atitudinea poliţiştilor. Nu ar fi prima dată când Gheorghe Dincă este nemulţumit de faptul că primeşte apă caldă. În curtea lui, în timpul percheziţiilor, zilele trecute, Dincă le-ar fi reproşat poliţiştilor acest lucru. 

Cu toate acestea, surse din poliţie citate de România TV au spus că i-au acordat lui Gheorghe Dincă toate condiţiile pentru statutul pe care îl are în acest moment în arestul IPJ Olt. 

Gheorghe Dincă, cu ochii în lacrimi la percheziţii

În cursul zilei de duminică, potrivit Antena 3, criminaliştii au descoperit un zid abia tencuit în casa ororilor. Acolo, cred anchetatorii, s-ar putea ascunde probe importante precum urme de sânge şi alte resturi biologice. 

În aceeaşi zi, Gheorghe Dincă le-ar fi mărturisit anchetatorilor că este cuprins de regrete! De asemenea, inculpatul le-ar mai fi spus anchetatorilor că îşi iubeşte copiii şi că la începutul anchetei a minţit. Gheorghe Dincă ar fi menţionat că vrea să plătească pentru faptele sale, aşa cum se cade. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro