Discurs emoționant la școala Alexandrei Măceșanu. Colegii adolescentei au purtat tricouri cu poza ei

Discurs emoționant la școala Alexandrei Măceșanu. Colegii adolescentei au purtat tricouri cu poza ei © Arhivă

Este o zi foarte grea la Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal, locul unde Alexandra Măceșanu ar fi trebuit să se întoarcă astăzi, în prima zi de școală pe acest an. Colegii adolescentei dispărute la Caracal refuză să se împace cu ideea că Alexandra nu mai este și i-au transmis mesaje înduioșătoare.

Colegii și prietenii Alexandrei Măceșanu au început un nou an școlar înconjurați de durere. Elevii au vent îmbrăcați cu tricouri cu poza fetei, alături de mesaje care condamnă intervenția delăsătoare a autorităților, în cazul salvării ei.

Colegii Alexandrei: „Te așteptăm acasă!”

Într-un cor, colegii și profesorii Alexandrei îi transmit că o așteaptă să se întoarcă la școală, pentru a se putea bucura de noul an școlar împreună. Nu renunță la speranță și cred în continuare că Alexandra poate fi în viață.

La festivitatea de deschidere, au avut loc momente emoționante, în care profesori și autorități au transmis câteva cuvinte sfâșietoare despre eleva devenită eroină, cu prețul vieții.

Mesajele colegilor

Colegii Alexandrei vorbesc la superlativ despre adolescentă. Fata de 15 ani, care trebuia să înceapă astăzi clas a X-a, este lăudată de profesori și prieteni, fiind descrisă ca o persoană cuminte și implicată în activități extrașcolare. Este un început de an școlar foarte greu, colegii fetei explicând că nu se pot împăca cu ideea că ea nu mai este.

„A fost destul de greu pentru că o așteptam să vină lângă noi, să fie acolo, să o revedem, să o luăm în brațe, să ne bucurăm că ne întâlnim iar”, a spus una dintre colegele Alexandrei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro