Disperarea celor de la Spitalul Suceava, unde s-au infectat 52 de cadre medicale: „E Iadul pe Pământ aici”

Disperarea celor de la Spitalul Suceava, unde s-au infectat 52 de cadre medicale: „E Iadul pe Pământ aici” © Monitorul de Suceava

La Spitalul Județean din Suceava este haos, dezvăluie două cadre medicale. În instituție au fost depistate cu noul coronavirus 52 de cadre medicale, se închid secții, iar echipamentele de protecție sunt insuficiente.

În total, 52 de cadre medicale au fost depsitate pozitiv cu COVID-19, printre care și medici și infirmiere, dar și persoanel din conducerea spitalului și câțiva șefi de secție, potrivit Monitorul de Suceava.

Mărturii de la Spitalul din Suceava

Pe Facebook, două femei au povestit situația cumplită prin care trece Spitalul Județean din Suceava, de când a explodat numărul de infectări printre cadrele medicale.

„Nu e o glumă să știi! E iadul pe pământ aici. Nu scapă nimeni, asta ți-o zic clar. Am un copil acasă și doar 40 de ani”, scrie una dintre femei. 

Cea de-a doua, tot cadru medical, susține că secția de oncologie a fost închisă și că doctorii infectați au fost aduși fără echipament de protecție.

„S-a închis secția de oncologie, au băgat doctorii infectați deja. Au venit fără măști de protecție, sușesc, suntem toți carne de tun. E haos, nu mai înțeleg nimic. Ne vom infecta cu toții”, a scris cea de-a doua femeie.

SJU Suceava transmitea, luni, că măsurile luate au fost de izolare la domiciliu a persoanelor depistate și ulterior internarea la spital în funcție de evoluția simptomatologiei și de tratarea conform protocolului. Pacienții au fost înlocuiți cu personalul medical existent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro