Doi români și-au pierdut viața, în Portugalia. Erau plecați de acasă pentru un trai mai bun

Doi români și-au pierdut viața la Barajul do Piso, din Portugalia © observator.tv

Tragedie cumplită în Portugalia! Doi români, soț și soție și-au pierdut viața într-un mod tragic, chiar sub ochii fiului lor. Cei doi soți erau plecați de două zile la cules de măsline.

Doi români și-au pierdut viața în Portugalia, sub ochii fiului lor. Cei doi soți s-au înecat la Barajul do Piso, acolo unde au mers pentru a pescui, dar și pentru a face o baie, scrie observator.tv.

După ce autoritățile au fost alertate cu privire la tragedia celor doi români, hainele lor, portofelele şi telefoanele mobile fuseseră descoperite pe malul barajului, alături de sculele de pescuit, iar corpurile lor au fost găsite după ore bune de la cumplita tragedie. 

În tot acest timp, nu mai puţin de 30 de poliţişti i-au căutat pe cei doi, alături de scafandri şi pompieri. 

Cei doi soți de origine română plecaseră de acasă pentru un trai mai bun și urmau să muncească în agricultură, la cules de măsline. Din păcate, în aceste momente, familia se pregătește de înmormântare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro