Doliu în politica românească! A murit fostul prefect Gheorghe Martin

Doliu în politica românească! A murit fostul prefect Gheorghe Martin © Facebook

Zi neagră pentru politica din România! Fostul prefect PSD, Gheorghe Martin, s-a stins din viaţă la 71 de ani!

Momente grele pentru politica românească, după ce a mai pierdut încă un om de politică. Este vorba despre Gheorghe Martin, fostul prefect PSD, care a încetat din viaţă la vârsta de 71 de ani. Politicianul a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza unei afecţiuni medicale. 

Este cel care a întemeiat renumita firmă de salubrizare Polaris, beneficiind de un monopol considerabil în ceea ce priveşte serviciul de strângere a gunoaielor în Constanţa.

A fost prefect al Constanţei timp de 3 ani, în perioada 2002-2005. În tot acest timp, de firmă s-a ocupat fratele, Dumitru Martin şi fiul său Eduard Martin. Familia sa, una dintre cele mai opulente de la noi din ţară, va beneficia în continuare de afacerile fostului om politic.

Puţini sunt cei care ştiu că fratele fostului prefect PSD este în momentul de faţă după gratii, în Statele Unite ale Americii, pentru tentativă de mită a unui ofiţer din armata americană. A încercat să-i ofere o şpagă de 1 milion de dolari, pentru a-l ajuta în legătură cu un contract prin care firma de salubrizare să furnizeze statului american containere de transport şi depozitare. Dumitru Martin a fost condamnat la 13 ani după gratii. 

Fiul lui Gheorghe Martin, Eduard, a călcat pe urmele tatălui şi a devenit deputat în cadrul aceluiaş partid, timp de trei mandate, din anul 2008 până în 2016, făcând echipă cu fostul edil Radu Mazăre. În cele din urmă, din cauza nedreptăţilor pe care le-a făcut, a fost anchetat pentru corupţie şi a primit, în anul 2019, 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro