Un tânăr din Timişoara este de negăsit! Băiatul s-a urcat într-un taxi şi de atunci nu l-a mai văzut nimeni

Un tânăr din Timişoara este de negăsit! Băiatul s-a urcat într-un taxi şi de atunci nu l-a mai văzut nimeni © Poliţia Română

Ionuţ Mădălin Nisipeanu este tânărul din Timişoara, care a fost dat dispărut de familie, după ce s-a urcat într-un taxi şi nimeni nu l-a mai văzut!

Ionuţ Mădălin Nisipeanu, pe numele lui, are 23 de ani şi este din Timişoara. Pe 16 februarie, în jurul orelor 04:20, băiatul a plecat din zona Complexului Sudentesc din Timișoara, cu un taxi. Din acel moment, nimeni nu l-a mai văzut, de parcă l-ar fi înghiţit pământul.

Familia este disperată şi a anunţat imediat autorităţile, Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuând în momentul de faţă mai multe verificări pentru a depista dispariţia tânărului.

Ionuţ are 1,65 m înălţime, ochii căprui, părul şaten şi este tuns scurt. De asemenea, la momentul la care a dispărut, băiatul purta o pereche de pantaloni albaştri, tricou negru şi geacă maro. Tânărul poartă şi ochelari.

Persoanele care pot oferi detalii legate de dispariţia tânărului din Timişoara sunt rugate să contacteze imediat Serviciul de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată secţie de poliţie

Tânără dispătură în Deva, pe 15 februarie

Mocan Ana-Maria Denisa este numele fetei din Deva care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Părinţii sunt îngrijoraţi, deoarece fata nu a lipsit niciodată atât de mult. Are părul blond, ochi albaştri şi faţa ovală.

La momentul la care a dispărut, tânăra purta o pereche de blugi, geacă subțire din material textil neagră şi o pereche de adidaşi albi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro