Doliu în politică! Un primar din Ialomița a murit pe patul de spital, în București. Este testat pentru coronavirus

Doliu în politică! Un primar din Ialomița a murit pe patul de spital, în București. Este testat pentru coronavirus © independentonline.ro

Este doliu în lumea policii! Un primar din Ialomița s-a stins pe patul de spital, după ce a petrecut mai multe zile în comă profundă. Medicii i-au prelevat probe pentru efectuarea testului pentru COVID-19.

A murit Cristinel Lambru, primarul comunei Gura Ialomița. Potrivit independentonline.ro, edilul s-a stins pe patul Spitalului Elias din Capitală, la începutul zilei de marți. 

Lambru se afla în comă indusă încă de la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când s-a prezentat cu mai multe probleme de sănătate.

Primarul este testat pentru coronavirus

Cristinel Lambru a fost transferat la București din cauza mai multor probleme de sănătate. Fix gravitatea acestor afecțiuni i-a determinat pe medici să îi inducă o comă, fiind internat la Terapie Intensivă.

Potrivit primelor informații, edilul a acuzat febră, vărsături și hemoragie.

Doctorii au avut grijă să îi preleveze și probe pentru efectuarea testului de coronavirus. Primul test a avut rezultate negative, însă mai urmează să fie făcut și un al doilea, așa cum cere procedura. 

Cristinel Lambru a fost ales drept primar al comunei Gura Ialomița timp de două mandate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro