Ultimele informații despre starea Mariei Macsim Nicoară. Ce şanse are mezzosoprana să îşi revină?

Ultimele informații despre starea Mariei Macsim Nicoară. Ce şanse are mezzosoprana să îşi revină? © arhivă

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași au transmis ultimele informații legate de starea Mariei Macsim Nicoară, mezzosoprana ajunsă la unitatea spitalicească în comă, după ce a agonizat opt ore în casă. 

Maria Nicoară, ținută în viață de aparate

Starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este în continuare gravă, anunță medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Solista este internată la unitatea spitalicească încă de la începutul săptămânii trecute.

Maria Macsim Nicoară este ţinută în viaţă prin intermediul aparatelor, iar acest lucru se va întâmpla cât timp inima solistei va continua să bată, precizează ziaruldeiasi.ro.

Medicii au mai transmis că, în ciuda eforturilor, nu sunt semne de îmbunătăţire a stării în care se află solista de la Opera Română din Iași.De asemenea, cu cât se prelungeşte starea de comă, cu atât eventuala recuperare ulterioară va fi mai dificilă.

La tipul de traumatism cranio-cerebral suferit de mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, şansele de supravieţuire sunt foarte mici, menționează aceeași sursă, mortalitatea fiind de aproximativ 90%.

Amintim că Maria Macsim Nicoară se află internată la Spitalul de Neurochirurgie din dimineaţa zilei de 10 mai, după ce soacra sa a sunat la 112 și a anunțat că Codrin Nicoară a găsit-o prăbușită în fața scărilor din vilă. 

Anchetatorii fac cercetări în acest caz, fiind luate în calcul două variante: fie a fost vorba despre un accident, fie mezzosoprana a fost „ajutată” să cadă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro