Cine este femeia cu care mezzosoprana Maria Nicoară ar fi fost înselată de soț! Detalii uluitoare

Cine este femeia cu care mezzosoprana Maria Nicoară ar fi fost înselată de soț! Detalii uluitoare © ziaruldeiasi.ro

Ies la iveală detalii halucinante în cazul mezzosopranei Maria Nicoară! Anchetatorii cercetează o nouă pistă: soțul solistei, Codrin Nicoară, ar fi avut o amantă. Cine este această femeie?

Dorind să afle ce s-a întâmplat cu adevărat înainte ca mezzosoprana Maria Macsim Nicoară să ajungă în comă la spital, anchetatorii au început să cerceteze diferite piste. 

La audieri a ajuns și o tânără din comuna Aroneanu, vânzătoare la un magazin, cu care, potrivit presei locale, Codrin Constantin Nicoară ar fi înșelat-o pe mezzosoprană.

Mai mult, cei doi s-ar fi întâlnit de peste un an, iar soprana ar fi știut despre relația extraconjugală a soțului. Acesta ar fi fost motivul pentru care soprana Maria Macsim Nicoară dorea să divorțeze și dormea separat de soțul ei: ea la mansardă, el la parter.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de ziaruldeiasi.ro, vânzătoarea din comuna Aroneanu ar fi declarat că se întâlnea cu Codrin Nicoară în alte locații din Aroneanu, nu în casa sopranei și a soțului ei. 

Procurorii au deschis dosar de tentativă de omor în rem și fac cercetări pentru a se stabili dacă soprana a căzut accidental pe scări sau a fost împinsă de o altă persoană. Maria Macsim Nicoară, se află în continuare în stare gravă la Spitalul de Neurochirugie. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, mezzosoprana a ajuns la spital, după ce soacra ei a sunat la 112. Mezzosoprana a agonizat timp de opt ore, după ce ar fi fost găsită căzută de soț în jurul orei 23:00. Acesta a dus-o în pat și a schimbat-o de haine, în timp ce ea i-ar fi spus că se simte rău. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro