O femeie care ar fi amanta soțului Mariei Nicoară, audiată în dosar! Cazul mezzosopranei, plin de întrebări

O femeie care ar fi amanta soțului Mariei Nicoară, audiată în dosar! Cazul mezzosopranei, plin de întrebări © arhivă

Informație bombă în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, care se zbate între viață și moarte pe patul de spital. Anchetatorii au audiat o femeie ce ar fi amanta soțului mezzosopranei, după cum scrie presa locală. Mai mult, solista ar fi știut de relația extraconjugală!

În dosarul în care se anchetează cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, anchetatorii au audiat o femeie din comuna Aroneanu care ar fi amanta lui Codrin Nicoară. Cu această femeie, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară avea o relație de ceva vreme, o relație de care artista știa, relatează BZI

Apropiații Mariei Nicoară au declarat în nenumărate rânduri că cei doi nu aveau o viață fericită împreună, deși pozau ca și cum ar fi avut. 

Conform aceeași surse, apropiații sopranei au declarat că Codrin Nicoară dormea separat, iar Maria nu era decât „o colegă de casă de care putea să-și bată joc”.

Imediat ce polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au preluat ancheta, au fost audiate mai multe persoane, printre care și o femeie din comuna Aroneanu care se presupune că ar fi amanta lui Codrin Nicoară. 

Cei doi ar fi împreună de ceva vreme, lucru de care mezzosoprana de la Opera Română din Iași ar fi știut. Totuși, Maria și Codrin Nicoară locuiau sub același acoperiș.

Amintim că în acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. În prezent, anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident cât și cea ca mezzosoprana să fi căzut după ce a fost împinsă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro