Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se complică! Ce alcoolemie a avut artista în corp în momentul în care ar fi căzut pe scări

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se complică! Ce alcoolemie a avut artista în corp în momentul în care ar fi căzut pe scări © arhiva

Accidentul casnic prin care cântăreața de la Opera din Iași a ajuns în comă lăsă foarte multe semne de întrebare anchetatorilor. Alcoolemia găsită în corpul acesteia este mult peste limite.

În urmă cu o săptămână, mezzosoprana Maria Macsmin Nicoară ar fi căzut pe scările din locuința sa, ajungând la mai bine de opt ore la spital în stare de inconștiență. Femeia este acum în stare gravă, în comă, iar șansele acesteia de supraviețuire sunt minime, după cum spun medicii. 

Totuși, cazul nu pare să fie deloc unul simplu, deoarece acum anchetatorii și-au făcut prezența și cercetează pas cu pas pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt. 

Dacă până acum se știa că a căzut foarte violent pe scări, iată că anchetatorii iau în calcul și altă variantă deoarece căzătura ar fi fost extrem de violentă și aceasta ajungând în starea în care se află acum. 

Potrivit Ziarul de Iași, în momentul în care artista ar fi ajuns la spital, medicii i-au recoltat cântăreței probe biologice, iar de aici a reieșit că în acel moment aceasta avea o alcoolemie de 0,40 mg/l, însă cel mai probabil în momentul în care ar fi căzut pe scări, undeva în jurul orei 23:00, concentrația de alcool din corp să fi fost undeva în jurul valorii de 1000, valoare ce reprezintă o stare de ebrietate puternic de avansată. 

Cazul femeii este în continuare pe mâinile anchetatorilor, care au deschis și un dosar penal pentru tentativă de omor, deoarece aceasta a fost lăsată inconștientă timp de mai multe ore, până când soacra acesta a hotărât să sune la 112.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro