Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, testată pentru COVID-19. Medicii au vești bune despre starea sa

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, testată pentru COVID-19. Medicii au vești bune despre starea sa © Facebook

Medicii au venit cu noi detalii despre starea de sănătate a Mariei Macsim Nicoară, mezzosoprana care se află în comă după ce ar fi căzut pe scări. În timp ce se luptă pentru viața ei de pe patul de spital, artista a fost testată și pentru COVID-19, iar rezultatele au fost anunțate în urmă cu puțin timp.

Maria Macsim Nicoară încă se află în stare gravă, după ce ar fi căzut pe scări. Medicii au testat-o și pentru noul coronavirus, rezultatele venind negative. Totodată, doctorii au precizat și că s-a înregistrat o ușoară ameliorare a stării sale de sănătate, însă șansele ei de supraviețuire sunt în continuare infime, potrivit BZI.

Cazul mezzosopranei Maria Nicoară, un adevărat mister

Nu se știe exact ce s-a întâmplat cu Maria Macsim Nicoară. Artista se află în stare gravă după ce a căzut, la prima vedere, pe scări. Soțul și soacra susțin că a fost vorba despre un accident, însă nu același lucru îl cred și anchetatorii, care efectuează cercetări în vederea unui posibil caz de omor.

Ieri, soțul mezzosopranei, pianistul Codrin Nicoară, a rupt tăcerea pentru prima oară și s-a apărat în fața acuzațiilor aduse. Au fost voci care au susținut că a bătut-o pe soția lui până la sânge, iar polițiștii consideră suspicios faptul că a anunțat Ambulanța de situația soției abia la câteva ore de la producerea grozăviei.

Codrin Nicoară, însă, spune că niciodată nu a fost violent cu Maria și că tot ce s-a întâmplat a fost un accident pus în baza consumului de alcool.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro