Asemănările dintre cazul Mădălinei Manole și cel al mezzosopranei Maria Nicoară. Soacrele, roluri esențiale

Asemănările dintre cazul Mădălinei Manole și cel al mezzosopranei Maria Nicoară. Soacrele, roluri esențiale © arhivă

Există câteva asemănări între cazul Mariei Macsim Nicoară, mezzosoprana Operei Române din Iași și cazul Mădălinei Manole, artista care, au concluzionat procurorii, a ales să-și pună capăt zilelor. Solista Maria Nicoară se află în continuare în stare critică la spital. 

Maria Nicoară, în stare critică

Maria Macsim Nicoară se află în prezent în stare critică la Spitalul de neurochirurgie din Iaşi, fiind în comă de gradul IV. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum a ajuns solista la un pas de moarte, iar variantele sunt două: accident casnic sau violență în familie. 

Asemănările dintre cele două cazuri

  • Mădălina Manole. Pe data de 14 iulie 2010, echipajele de salvare din Ilfov erau anunţate că artista se află în stare foarte gravă. Ajunși la fața locului medicii de pe ambulanţă au constatat decesul. Maria Nicoară. Din fericire, mezzosoprana de la Opera Română din Iași a fost găsită în viață de echipajele medicale. 
  • Stâlpii casei. Conform evz.ro, atât Mădălina Manole cât și Maria Nicoară aduceau mai mulți bani în familie decât soții lor, datorită carierelor de succes.
  • Căsniciile. Spusele apropiaților scot la iveală faptul că în ambele cazuri, artistele nu erau fericite alături de soții lor și că își doreau să divorțeze, cu toate că pozau în „familia perfectă”. 
  • Soacrele. Aceeași sursă arată că martori ai soților artistelor au fost soacrele acestora.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro