Halucinant! Variantele luate în calcul de anchetatori în cazul mezzosopranei Mariei Nicoară

Halucinant! Variantele luate în calcul de anchetatori în cazul mezzosopranei Mariei Nicoară © arhivă

Noi detalii în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. În timp ce solista se zbate între viață și moarte pe patul de spital, procurorii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Care sunt variantele luate în calcul de anchetatori?

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii tentativă de omor în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, printr-un comunicat. Ancheta se desfăşoară sub supravegherea unui procuror criminalist.

Mihaela Apostol, prim-procurorul unității, a declarat, conform ziaruldeiasi.ro, că în prezent anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident cât și cea ca mezzosoprana să fi căzut după ce a fost împinsă. 

Nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare până în aceste momente, dat fiind faptul că dosarul deschis este in rem. 

Care este starea Mariei Macsim Nicoară

Mezzosoprana de la Operă Naţională din Iaşi se află internată de mai bine de 72 de ore la Spitalul de Neurochirurgie. Potrivit medicilor, în ciuda eforturilor, starea solistei de 51 de ani se menţine foarte gravă.

Maria Macsim Nicoară este în continuare în comă şi nu a dat niciun semn de evoluţie pozitivă, după ce a fost supusă intervenției chirurgicale. 

Ce susține soțul femeii

Soţul şi soacra solistei au dat declaraţii în fata procurorilor privind împrejurările în care s-ar fi produs cumplitul accident. 

Avocatul lui Codrin Nicoară a declarat că pianistul dormea când soția sa ar fi căzut pe scări. A văzut-o zăcând la baza scărilor abia când s-a trezit deși, în somn, ar fi auzit o bufnitură. 

Solista a agonizat timp de opt ore, până când la vila din comuna Aroneanu a sosit soacra ei, ce a sunat la 112. Echipajul de terapie intensivă sosit la casa soţilor a găsit-o pe artistă în comă avansată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro