Doliu uriaș în lumea sportului românesc! Un fost mare tenismen s-a stins din viață din cauza unor probleme la plămâni

Doliu uriaș în lumea sportului românesc! Un fost mare tenismen s-a stins din viață din cauza unor probleme la plămâni © Pixabay

Sportul românesc este în doliu! Un fost mare tenismen a murit din cauza problemelor de respirație. 

O veste cutremurătoare a zguduit lumea sportului din România. Fostul tenismen Laurențiu Bucur s-a stins din vață.

De-a lungul carierei sale în sport Laurențiu Bucur a avut rezultate excepționale. Acesta a fost clasat în top 300 și medaliat cu bronz la Universiadă. 

Din păcate, Laurențiu Bucur s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Moartea sa a fost cauzată de unele probleme la plămâni.

Federația Române de Tenis informează pe site-ul oficial că Laurențiu Bucur, cunoscut drept „Lalu” și-a început cariera în tenis la Clubul Dinamo București.

Regretatul jucător de tenis deține în palmares multiple titluri de campion național, la individual dar și la echipe.

În timpul Universiadei de la Edmonton, Canada, din anul 1983, Laurențiu Bucur și Adrian Marcu au făcut mândră România, câștigând medalia de bronz în proba de dublu masculin.

Succesul său în tenis a evoluat doi ani mai târziu, atunci când Laurențiu Bucur a ajuns printre cei mai buni 300 de jucători din lume în clasamentul ATP.

Pe lângă jucător, Laurențiu Bucur a fost și antrenor și organizator de turnee în Italia, la Roma. După mai mult timp s-a întors în țară. În ultimii ani a jucat în cadrul turneelor de veterani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro