Dorinel Munteanu, primele declarații despre cum a murit Martin Tudor! Ce s-a întâmplat de fapt. “Nu l-au putut salva”

Dorinel Munteanu, primele declarații în legătură cu moartea lui Martin Tudor! Ce s-a întâmplat de fapt. “Nu l-au putut salva” © Facebook

Devastat de cumplita veste, Dorinel Munteanu a oferit primele declarații despre cum a murit Martin Tudor, fostul portar al Stelei!

Este doliu în fotbalul românesc! Vestea că Martin Tudor s-a stins din viață a provocat tristețe în sufletul tuturor, mai ales al apropiaților și al celor care l-au cunoscut pe fostul portar al Stelei. 

Potrvit GSP.RO, Dorinel Munteanu a oferit primele declarații despre cum a Martin Tudor. Conform spuselor lui, totul s-a întâmplat în jurul orei 10:00. Fostul portar al Stelei se afla la locuința din Reșița, acolo unde ambulanța s-a deplasat de urgență.

Cadrele medicale au încercat să-i salveze viața, aplicând mai multe metode de resuscitare. Cu toate acestea, eforturile lor au fost în zadar, în cele din urmă fiind declarat decesul. Acum, trupul neînsuflețit al fostului portar de la Steaua se afla la spital, pentru autopsie. 

Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul... Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Dorinel Munteanu pentru sursa citată.

Reacțiile apropiaților

Adrian Neaga: ”Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog”.

Dani Coman: ”Nu-mi vine să cred... Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă... Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred așa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte”.

Daniel Oprița: ”Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic...”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro