Dosar penal pentru ucidere din culpă, după accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu! Ce au constatat poliţiştii

+2 click pentru
galerie

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu! Ce au constatat poliţiştii © Facebook

După o zi de la accidentul grav de pe Şoseaua Chitilei, provocat de Mario Iorgulescu, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. S-a decis şi suspendarea permisului de conducere al tânărului.

Dosarul penal pentru udicere din culpă a fost deschis de Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Poliţiştii ajunşi la faţa locului imediat după accident au stabilit că impactul s-a produs din cauza nerespectării limitei de viteză şi pătrunderii pe contrasens. 

În urma accidentului produs de Mario Iorgulescu, un tânăr de 24 de ani a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns la spital şi a fost în comă indusă până luni dimineaţă. Este conștient, dar în continuare ventilat mecanic. Nu a ieșit din zona de risc fatal, însă starea lui se îmbunătățește din moment în moment.

Un om a murit

Bărbatul lovit din plin de mașina lui Mario Iorgulescu nu a avut nici o şansă de supravieţuire în urma impactului violent. Cele două maşini au fost făcute praf, au fost proiectate în afara carosabilului, iar ulterior bolidul de lux al lui Mario Iorgulescu a luat foc la compartimentul motor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro