Două eleve din Maramureş s-au bătut sub ochii profesoarei. Colegii filmează şi aplaudă / VIDEO

Două eleve din Maramureş s-au bătut sub ochii profesoarei. Colegii filmează şi aplaudă / VIDEO © Observator

Scene şocante au fost surprinse la Liceul Borşa din Maramureş! Două eleve au fost filmate în timp ce şi-au împărţit pumni şi picioare în sala de clasă, sub privirile profesoarei şi ale colegilor.

Două eleve ale Liceului Borşa din Maramureş s-au bătut la sfârşitul săptămânii trecute, în sala de clasă. În încăpere se aflau o profesoară şi ceilalţi colegi ai fetelor, care au filmat şi aplaudat în timp ce acestea îşi se înjurau şi se loveau. 

Vineri, într-o clasă a Liceului Borşa din Maramureş, două eleve în clasa IX-a, ambele în vârstă de 15 ani, şi-au adus injurii şi au ajuns să se încaiere, cu profesoara şi ceilalţi colegi, prezenţi.

"Ce-i cu voi, măi? Ce-i cu voi?", le-a spus profesoara.

Cadrul didactic a intervenit atunci când elevele de 15 ani s-au tras de păr până în faţa clasei. În acest timp, privind de pe margine, o parte dintre colegii fetelor au încercat să le despartă, iar cealaltă parte aplauda, conform Observator.

Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional

Incident similiar, în 2019

O elevă de 14 ani din Borşa a fost bătută şi umilită de trei fete, pe motiv că a intrat la un liceu mai bun. Copila a ajuns la spital după bătaia încasată, iar poliţiştii s-au autosesizat. 

Totul s-a întâmplat pe 9 septembrie. 

„În urma apariției în spațiul public a unor informații legate de o elevă din Borșa, care ar fi fost agresată, vă comunicăm că polițiștii din oraș s-au sesizat din oficiu și desfășoară verificări, urmând a lua măsuri în funcție de cele constatate”, transmitea Poliţia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro